Madò Pereta
31 d'octubre - Teatre Xesc Forteza

Benvinguda

Qui no coneix o fins i tot s'ha topat amb un personatge com Madó Pereta? Estem parlant d'una de les referències més representatives de l'humor mallorquí.
Joan Carles Bestard, al personatge de Madó Pereta, ens porta el seu humor quotidià i proper sobre les "des-variétes" d'aquest entranyable personatge. 

MADÒ PERETA

  • Espectacle: 15 Anys riu que te riu!!
  • Data: Lunes, 31 de octubre - 21:00
  • Preu anticip.: 12€. Preu taquilla: 15€
  • Recinte: Teatre Xesc Forteza.
  • Adreça: Plaça Miquel Maura, 1

Sinopsi

Un xou ple d'humor, música, ball i participació del públic. El personatge de Madò Pereta fou creat per l'actor mallorquí Joan Carles Bestard l'any 2000 per a un programa de televisió de Canal 4 (Nit de Bauxa). Un personatge que enguany farà 15 anys d'existència. Madò Pereta ens presenta un xou on mitjançant xistes i històrietes que envolten sa seva vida fa un bon repàs a l'actualitat que ens envolta. Parla de tots els temes més actuals sense pèls a la llengua, ara això sí, sense deixar mai l'humor de banda. Madò Pereta recorda la seva vida a través de cançons prou conegudes i cantades per tots, on la participació del públic és fonamental. Un espectacle d'humor rodó. L'espectacle és un homentage al món del cabaret i de la revista, un homenatge ple d'humor i actualitat. Actualment el personatge de Madò Pereta participa en programes de tv a IB3 TV i a programes de ràdio d'IB3 ràdio

¿Dónde comprar tus entradas?

Centre d'Interpretació dels Calls Jueus de Palma

Calle Almudaina, 9A

Lunes a viernes: de 9:30 a 13:30

Mar i Terra Espai de Cultura

Calle Sant Magi, 91

Martes a viernes: de 16:30 a 21:30

¿Tienes alguna duda?